SAB Prestige Automatic 3 Group - E-HORECA

SAB Prestige Automatic 3 Group

216.475 ден

‘- Капацитет на бојлерот 20,5 литри
– Бакарен бојлер (Cu 99,5) со антикорозивен слој
– Излез за топла вода
– 2 стимери
– Тело од не’рѓосувачки челик со насликани странични панели
– Двомер за притисок на бојлерот и пумпата
– Програмабилен панел за совршена доза на кафе
– Автоматско снабдување со вода
– Димензии: 965/545/520 мм
– Тежина: 78 кг
– Напон: (V) 220/380
– Моќност: (W) 5000

 

12 месеци гаранција.
Рок на достава: 2-3 недели.

SAB Prestige Automatic 3 Group
751406 Бренд: