Wega Vela Vintage 2 Groups - E-HORECA

Wega Vela Vintage 2 Groups

333.990 ден

Главните групи поставени на стандардна висина (82 mm).
Полирани стимери од не’рѓосувачки челик, со копчиња во ретро стил.
Една излаз за топла вода.
Греач за филџани.
Автоматско ниво, и волуметриска пумпа.

Напон 230-240-400V
Енергија 3.900W
Бојлер 12L
Димензии 77W x 56D x 58H

 

Рок на достава: 2-3 недели.

Wega Vela Vintage 2 Groups
751397 Бренд: