Wega MyConcept 4 Groups Total Color - E-HORECA

Wega MyConcept 4 Groups Total Color

742.200 ден

Димензии: 1420 x 600 x 590H mm
Напон / W: 230-400V / 7.100W
Групи: 4
Бојлер: Топла вода / Пареа 13 lt, кафе 1,2 lt
Мулти Бојлер технологија (МТБ)
Корисен 5” екран со интерфејс “како мобилен” со детална инструкција за машинско програмирање и употреба.
Секоја група е независна.
Програмиран екран прилагодлив за деловните потреби или на потребите на баристите.
Слајд шоу по ваш избор бидејќи можете да вчитувате слики, видеа, логоа итн.
Изберете командни сигнали од една до шест селекции. Почнувајќи од ристрето па понатаму, по потреба на бараистата.
Индикација на тајмер, температура и притисок на екранот.
Три оперативни програми: Стандардна, автоматска SLS или ECO заштеда на енергија што ги анализира податоците направени од сите циклуси и на екранот покажува колку заштедени вати има.
Можност за формулирање на мени соодветно на потребите на секој бизнис, емитување во реално време и споделување на повеќе комплети машини „Мој концепт“ низ целиот свет
Испратете пораки до баристата на неговиот дисплеј екран на машината преку Интернет.
Далечинска контрола на машината преку Wi-Fi што овозможува управување од далечина со машината (како што е далечинско вклучување / исклучување, проверка на статусот на машината итн.)
Контролорите на температурата подобрени со висока резолуција PWM за детална контрола на температурата
Програмирана замена на филтерот за вода
Тежина: 142 кг

 

Рок на достава: 2-3 недели.

Wega MyConcept 4 Groups Total Color
751400 Бренд: