Starbucks Pike Place | Nespresso - E-HORECA

Starbucks Pike Place | Nespresso

330 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет:  7 

 

Од нашата прва продавница во Pike Place на Seattle’ Market до нашите кафиња низ целиот свет, клиентите побараа свежо печено кафе што може да уживаат во текот на денот. Нежна, добро балансирана мешавина на кафе од Латинска Америка со богати вкусови на чоколадо и печени јатки.

Нема на залиха

Starbucks Pike Place | Nespresso
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.