Lavazza Crema e Gusto | A Modo Mio - E-HORECA БЕСПЛАТНА Достава

Lavazza Crema e Gusto | A Modo Mio

1.080 ден 720 ден

Мешавина на африкански, азиска и бразилски арабики со робуста зрна, полноправно и ароматично еспресо, со ноти на ликер и чоколадо.
Број на капсули:  36
Интензитет:  12
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Lavazza Crema e Gusto | A Modo Mio