Lavazza Passionale | A Modo Mio - E-HORECA - БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Lavazza Passionale | A Modo Mio

1.080 ден 720 ден

Од бразилска, азиската и јужноамериканска Арабика, еспресо со интензивен и хармоничен вкус, карамелизирано и со ноти на чоколадо. Целосна страст и уживање.Број на капсули:  36
Интензитет:  11

 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Lavazza Passionale | A Modo Mio