Lavazza Delizioso | A Modo Mio - E-HORECA - БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Lavazza Delizioso | A Modo Mio

1.080 ден 720 ден

Печење што открива мека мешавина на еспресо,со сладок вкус и малку ликерски ароматични ноти.
Број на капсули:  36
Интензитет:  8 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Lavazza Delizioso | A Modo Mio