Lavazza Suerte | A Modo Mio - E-HORECA - БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Lavazza Suerte | A Modo Mio

1.080 ден 720 ден

Најдобрата африканска и југоисточно азиска Робуста се среќаваат во ова одлучувачко и богато кафе, со ноти на какао и лесни навестувања на тутун.
Број на капсули:  36
Интензитет:  13
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Lavazza Suerte | A Modo Mio