Lavazza Qualita Rossa | A Modo Mio - E-HORECA БЕСПЛАТНА Достава

Lavazza Qualita Rossa | A Modo Mio

1.080 ден 720 ден

Мешавина на природна бразилска Арабика и Робуста, целосено изразен вкус, избалансиран и полноправен. Црвена италијанска страст.
Број на капсули:  36
Интензитет:  10
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Lavazza Qualita Rossa | A Modo Mio