Starbucks Caramel Macchiato | Dolce Gusto - E-HORECA

Starbucks Caramel Macchiato | Dolce Gusto

420,00 ден

Број на капсули:  6 + 6
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Не е на залиха

Starbucks Caramel Macchiato | Dolce Gusto