Starbucks Espresso Roast | Nespresso - E-HORECA

Starbucks Espresso Roast | Nespresso

350 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет: 11

 

Потрагата по совршено печено зрно кафе започна во 1975 година, завршувајќи по неколку месеци со интензивно експериментирање и подоцна резултат на целиот труд е кафето Espresso Roast. Со ноти на карамела.
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Starbucks Espresso Roast | Nespresso