Lavazza Intenso | Blue - E-HORECA - БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Lavazza Intenso | Blue

2.200 ден 1.900 ден

Особено интензивно, кремасти еспресо со постојан, балансиран вкус.
Број на капсули:  100 
Интензитет:   9 
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Lavazza Intenso | Blue