Jacobs Classico Lungo | Nespresso - E-HORECA

Jacobs Classico Lungo | Nespresso

230 ден

Број на капсули:  10 
Интензитет:  6 

Нема на залиха

Jacobs Classico Lungo | Nespresso
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.