Lavazza Decaffeinato Ricco | Nespresso - E-HORECA

Lavazza Decaffeinato Ricco | Nespresso

220,00 ден

Број на капсули:  10 

Комплетна бразилска арабика и слатка, југоисточна азиска Робуста даваат кадифена мешавина со сладок и богат вкус, благодарение на природниот метод на елиминација аромата на зрното е потполно зачувана  Капсули Компатибилни со Nespresso®

Интензитет:

Во залиха

Lavazza Decaffeinato Ricco | Nespresso