Lavazza Colombia | Nespresso - E-HORECA

Lavazza Colombia | Nespresso

220,00 ден

Ова богато Арабика кафе со префинет и избалансиран вкус и пријатни овошни ноти се одгледува високо на Андите, на територија обележана со високи вулкански земјишта и длабоки шуми.

Број на капсули:  10 
Интензитет:  6 

 

ПОДАРОК СЕТ ФИЛЏАНИ на нарачки на капсули +3000 ден

Во залиха

Lavazza Colombia | Nespresso