Lavazza Delicato | Nespresso - E-HORECA

Lavazza Delicato | Nespresso

220 ден

Зрното Арабика од Бразил и Јужна Америка дава слатка мешавина со деликатни ноти и мирис на планински цвеќиња. Капсули компатибилни со Nespresso® Original * машините за домашна употреба.

Број на капсули:  10 
Интензитет:  4 
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Lavazza Delicato | Nespresso