Starbucks Espresso Roast | Dolce Gusto - E-HORECA

Starbucks Espresso Roast | Dolce Gusto

395 ден

Број на капсули:  12 

Интензитет: 11

Нема на залиха

Starbucks Espresso Roast | Dolce Gusto
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.