Lavazza Dek Cremoso 16 | A Modo Mio - E-HORECA

Lavazza Dek Cremoso 16 | A Modo Mio

336 ден

Бразилската Арабика без кофеин ни дава целосно еспресо, со богат вкус.
Број на капсули:  16
Интензитет:   7

Нема на залиха

Lavazza Dek Cremoso 16 | A Modo Mio
751050 , Бренд: