Lavazza Delizioso 16 | A Modo Mio - E-HORECA

Lavazza Delizioso 16 | A Modo Mio

336 ден

Печење што открива мека мешавина на еспресо,со сладок вкус и малку ликерски ароматични ноти.
Број на капсули:  16 
Интензитет:  8 

Нема на залиха

Lavazza Delizioso 16 | A Modo Mio
751048 , Бренд: