Lavazza Delicato | Blue - E-HORECA

Lavazza Delicato | Blue

2.050 ден 1.900 ден

Слатка, нежна, кремаста мешавина.
Број на капсули:  100 
Интензитет:   6 

 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Lavazza Delicato | Blue