Lavazza Rotondo | Blue - E-HORECA

Lavazza Rotondo | Blue

1.990 ден

100% Арабика. Специфичниот степен на печење и екстракција ви овозможува да направите две еспреса во една чаша.
Број на капсули:  100 
Интензитет:   8 

Нема на залиха

Lavazza Rotondo | Blue
752106 , Бренд: