Lavazza Intenso | A Modo Mio - E-HORECA - БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Lavazza Intenso | A Modo Mio

1.080 ден 720 ден

Од Централна и Јужна Америка Арабика и Азиска и Африканска Робуста мирисот и вкусот на ова еспресо е силен, со полн телесен вкус и силен интензитет.
Број на капсули:  36
Интензитет:  13
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Lavazza Intenso | A Modo Mio