Lavazza - E-HORECA

Филтри на Продуктите

Showing 1–40 of 65 results

View :
 • Кафе во Зрно

  Lavazza Crema Ricca UTZ 1kg

  1.200 ден

  UTZ сертифицирано кафе. Избалансирана мешавина од Арабика и Робуста зрна кафе. Полно тело, со ноти на суво овошје и темно чоколадо.

 • Кафе во Зрно

  Lavazza Super Gusto UTZ 1kg

  1.400 ден

  Со ноти на какао и карамела, Lavazza Super Gusto UTZ е мешавина од 100% UTZ-сертифицирани кафиња. Одличен избор на природно кафе од Бразилска Арабика, мајсторски комбинирано со колумбиска Арабика и Виетнамска Робуста.
  Состав: Арабика 60%, Робуста 40%.

 • Мелено Кафе

  Exclusive Mix | Мелено

  2.360 ден 2.099 ден

  1 x Starbucks House Blend 200gr
  1 x Starbucks Caffe Verona 200gr
  1 x Starbucks Veranda Blend 200gr
  1 x Lavazza Qualità Oro 250gr
  1 x Segafredo Le Origini Brasile 200gr

 • Мелено Кафе

  Rome Mix | Мелено

  855 ден 749 ден

  1 x Lavazza Crema e Gusto Dolce 250gr
  1 x Lavazza Suerte 250gr
  1 x NeroNobile Arabica 250gr
  1 x NeroNobile Qualita Oro 250gr
  1 x NeroNobile Aroma Forte 250gr

 • Мелено Кафе

  Buongiorno Mix | Мелено

  1.170 ден 1.030 ден

  1 x Lavazza Qualità Oro 250gr
  1 x Segafredo Le Origini India 200gr
  1 x Segafredo Le Origini Brasile 200gr
  1 x Segafredo Le Origini Etiopia 200gr
  1 x NeroNobile Qualita Oro 250gr

 • Мелено Кафе

  Lavazza Torino Mix | Мелено

  1.225 ден 1.099 ден

  1 x Lavazza Crema e Gusto Forte 250gr
  1 x Lavazza Qualità Oro 250gr
  1 x Lavazza Qualità Rossa 250gr
  1 x Lavazza Crema e Gusto Dolce 250gr
  1 x Lavazza Crema e Gusto Classico 250gr

 • Мелено Кафе

  Milano Mix | Мелено

  910 ден 799 ден

  1 x Segafredo Espresso Casa 225gr
  1 x Segafredo Intermezzo 225gr
  1 x Lavazza Crema e Gusto Dolce 250gr
  1 x NeroNobile Aroma Forte 250gr
  1 x NeroNobile Qualita Oro 250gr

 • Lavazza Blue

  Lavazza Espresso Dolce | Blue

  2.200 ден 1.900 ден

  100% мешавина од Арабика со слатка, интензивна арома, направена од бразилско и индиско кафе со врвен квалитет. Иновативниот систем за екстракција дава филџан ароматично еспресо со густа и долготрајна крема.
  Број на капсули:  100 
  Интензитет:   7 

 • Lavazza Blue

  Lavazza ¡Tierra! | Blue

  2.400 ден 2.200 ден

  Префинето еспресо, 100% Арабика. Lavazza ¡TIERRA! е проект за одржлив развој промовиран од Lavazza за комбинирање на квалитативната совршеност на производот со подобрување на условите за живот на заедниците на високо квалитетни одгледувачи на кафе. Производителите на земјоделската заедница се сертифицирани од Rainforest Alliance.
  Број на капсули:  100 
  Интензитет:   8 

 • Lavazza Blue

  Lavazza Choco Fondente | Blue

  1.500 ден 1.300 ден

  Совршено за во секое време од денот, да се препуштите на пријатна пауза додека вкусувате темно чоколадо со интензивна арома.
  Број на капсули:  50 

 • Кафе во Зрно

  Lavazza Espresso Barista Intenso 1kg

  1.200 ден 1.050 ден

  Lavazza Espresso Barista се специјално изработени мешавини за целосно професионално искуство, односно за да го подготвите вашето еспресо точно како што прават оригиналните италијански баристи, со машина за еспресо или целосно автоматски. Еспресо Бариста Интенсо е интензивно, со ноти на какао и дрво и интензивен вкус.

 • Кафе во Зрно

  Lavazza Espresso Barista Gran Crema 1kg

  1.300 ден 1.150 ден

  Lavazza Espresso Barista се специјално изработени мешавини за целосно професионално искуство, односно за да го подготвите вашето еспресо точно како што прават оригиналните италијански баристи, со машина за еспресо или целосно автоматски. Еспресо Бариста Гран Крема е со богата крема, со ноти на сушено овошје, цвеќиња и ореви и избалансиран вкус.

 • Кафе во Зрно

  Lavazza Espresso Barista Perfetto 1kg

  1.350 ден 1.200 ден

  Lavazza Espresso Barista се специјално изработени мешавини за целосно професионално искуство, односно за да го подготвите вашето еспресо точно како што прават оригиналните италијански баристи, со машина за еспресо или целосно автоматски. Еспресо Бариста Перфето е слатко и ароматично, со ноти на цвеќе и чоколадо.
  100% Арабика.

 • Lavazza Espresso Point

  Lavazza Aroma Club | Lavazza Espresso Point

  2.200 ден

  Број на капсули:  100 
  Интензитет:  9 

 • Lavazza Espresso Point

  Lavazza Crema e Aroma | Lavazza Espresso Point

  2.200 ден

  Број на капсули:  100 
  Интензитет: 10

 • Lavazza Espresso Point

  Lavazza Forte e Deciso | Lavazza Espresso Point

  2.200 ден

  Број на капсули:  100 
  Интензитет: 10

 • Lavazza Espresso Point

  Lavazza Cremoso | Lavazza Espresso Point

  1.100 ден

  Број на капсули:  50 
  Интензитет:  5 

 • Lavazza Blue

  Lavazza Decaffeinato | Blue

  2.200 ден 1.900 ден

  Безкоефеинско, 100% Арабика со целосна, слатка арома и ноти на чоколадо.
  Број на капсули:  100 
  Интензитет:   6 

 • Lavazza Blue

  Lavazza Delicato | Blue

  2.200 ден 1.900 ден

  Слатка, нежна, кремаста мешавина.
  Број на капсули:  100 
  Интензитет:   6 

 • Lavazza Blue

  Lavazza Ricco | Blue

  2.200 ден 1.900 ден

  Густо, богато еспресо со чоколаден вкус, одлична текстура и дополнителен aftertaste.
  Број на капсули:  100 
  Интензитет:   9 

 • Lavazza Blue

  Lavazza Crema Lungo | Blue

  2.200 ден 1.900 ден

  100% мешавина од Арабика со слатка, мирисна арома, изработена од најквалитетно бразилско и индиско кафе.
  Број на капсули:  100 
  Интензитет:   6 

 • Lavazza Blue

  Lavazza Vigoroso | Blue

  2.200 ден 1.900 ден

  Многу силна, полно тело, темно печена мешавина, типична за Јужна Италија.
  Број на капсули:  100 
  Интензитет:  10

 • Lavazza Blue

  Lavazza Intenso | Blue

  2.200 ден 1.900 ден

  Особено интензивно, кремасти еспресо со постојан, балансиран вкус.
  Број на капсули:  100 
  Интензитет:   9 

 • Lavazza A Modo Mio

  Lavazza Delizioso | A Modo Mio

  1.080 ден 720 ден

  Печење што открива мека мешавина на еспресо,со сладок вкус и малку ликерски ароматични ноти.
  Број на капсули:  36
  Интензитет:  8 

 • Lavazza A Modo Mio

  Lavazza Passionale | A Modo Mio

  1.080 ден 720 ден

  Од бразилска, азиската и јужноамериканска Арабика, еспресо со интензивен и хармоничен вкус, карамелизирано и со ноти на чоколадо. Целосна страст и уживање.Број на капсули:  36
  Интензитет:  11

 • Lavazza A Modo Mio

  Lavazza Qualita Rossa | A Modo Mio

  1.080 ден 720 ден

  Мешавина на природна бразилска Арабика и Робуста, целосено изразен вкус, избалансиран и полноправен. Црвена италијанска страст.
  Број на капсули:  36
  Интензитет:  10

 • Lavazza A Modo Mio

  Lavazza Intenso | A Modo Mio

  1.080 ден 720 ден

  Од Централна и Јужна Америка Арабика и Азиска и Африканска Робуста мирисот и вкусот на ова еспресо е силен, со полн телесен вкус и силен интензитет.
  Број на капсули:  36
  Интензитет:  13

 • Lavazza A Modo Mio

  Lavazza Crema e Gusto | A Modo Mio

  1.080 ден 720 ден

  Мешавина на африкански, азиска и бразилски арабики со робуста зрна, полноправно и ароматично еспресо, со ноти на ликер и чоколадо.
  Број на капсули:  36
  Интензитет:  12

 • Lavazza A Modo Mio

  Lavazza Suerte | A Modo Mio

  1.080 ден 720 ден

  Најдобрата африканска и југоисточно азиска Робуста се среќаваат во ова одлучувачко и богато кафе, со ноти на какао и лесни навестувања на тутун.
  Број на капсули:  36
  Интензитет:  13

 • Dolce Gusto Компатибилни Капсули

  Lavazza Cremoso | Dolce Gusto

  384 ден
  Мешавина од централно-јужноамериканска арабика и азиска Робуста, стручно измешана од Лаваца, создаваат еспресо со силен и полноправен вкус.
  Процесот на печење му дава вкус на чоколадо и суво овошје. Вкусете ја целата кремавост на вистинско Еспресо.  Капсули компатибилни со машините NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® *

  Број на капсули:  16 
  Интензитет:  7 

 • Dolce Gusto Компатибилни Капсули

  Lavazza Intenso | Dolce Gusto

  384 ден
  Најдобрите зрна од Арабика од плантажите на Централна-Јужна Америка во мешавина со силните ноти на Робуста доведува во совршенство.
  Темното печење му дава тело и силни ноти на карамела.
  Дозволете си да бидете освоени од Интензивно еспресо, полно со карактер и вкус.
  Капсули компатибилни со машините NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® *

  Број на капсули:  16 
  Интензитет:  9 

 • Dolce Gusto Компатибилни Капсули

  Lavazza Bio | Dolce Gusto

  416 ден
  Лаваца избра висококвалитетно 100% ОРГАНСКО Арабика кафе  од насади во Централна и Јужна Америка за да создаде еспресо со слатка и урамнотежена арома. Внимателниот избор на мешавината и бавното печење ја подобруваат нејзината арома и му даваат ноти на овошје  на ова БИО Еспресо.
  Капсули компатибилни со машините NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® *

  Број на капсули:  16 
  Интензитет:  6 

 • Dolce Gusto Компатибилни Капсули

  Lavazza Cappuccino | Dolce Gusto

  416 ден

  Број на капсули: (8 x 17g) + (8 x 8g)

  Богатиот и целосен вкус на еспресо исполнет со мекоста на млечната пена.
  Капсули компатибилни со машините NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® *

  Не е на залиха

 • Кафе во Зрно

  Lavazza Crema e Aroma Blue 1kg

  1.200 ден 900 ден

  Благодарение на богата крема и избалансирана арома, мешавината Crema e Aroma нуди богата текстура со вкус на кикиритки и морско оревче.

  Состав: Арабика 40%, Робуста 60%.

  (цената е изразена во единица килограм)
  Пакувавање: 6/1kg

 • Кафе во Зрно

  Lavazza Crema e Aroma Blue 1kg

  1.200 ден 1.050 ден

  Благодарение на богата крема и избалансирана арома, мешавината Crema e Aroma нуди богата текстура со вкус на кикиритки и морско оревче.

  Состав: Арабика 40%, Робуста 60%.

  (цената е изразена во единица килограм)
  Пакувавање: 6/1kg

 • Кафе во Зрно

  Lavazza Super Crema 1kg

  1.350 ден 1.100 ден

  Благодарение на богатата крема и ароматичниот состав, блендот на Супер Крема нуди одлично уживање. Исто така, како специјална одлика се неодоливите вкусови на печен лешник и кафеав шеќер.

  Состав: Арабика 60%, Робуста 40%.

  (цената е изразена во единица килограм)
  Пакувавање: 6/1kg

 • Кафе во Зрно

  Lavazza Top Class 1kg

  1.300 ден 999 ден

  Со вкус на темно чоколадо и цимет, Top Class содржи деликатен избор на рачно одбрани Арабика зрна кафе од висорамнините на Централна и Јужна Америка и внимателно помешана со Робуста – како Kaapi Royale (Индија), Java и природна Арабика.

  Состав: Арабика 50%, Робуста 50%.

  (цената е изразена во единица килограм)
  Пакувавање: 6/1kg

 • Кафе во Зрно

  Lavazza Gran Espresso 1kg

  1.250 ден 1.080 ден

  Благодарение на богата крема и избалансиран ароматичен профил, мешавината Гран Еспресо нуди уникатно уживање во одлучен вкус, со ноти од какао.

  Состав: Арабика 40%, Робуста 60%.

  (цената е изразена во единица килограм)
  Пакувавање: 6/1kg

 • Кафе во Зрно

  Lavazza ¡Tierra! Colombia 100% Arabica 1kg

  2.280 ден 1.890 ден

  Многу ароматично со ноти на тропско овошје, кора од лимон и јасмин. Супериорна мешавина, со рафиниран вкус.
  ESPRESSO PREMIUM BLEND.