Qualità Rossa Lavazza 1kg - E-HORECA

Qualità Rossa Lavazza 1kg

950,00 ден 769,00 ден

Qualità Rossa е мешавина со уникатна арома, богата и исклучително добра текстура, составена главно од бразилските Арабика и Робуста зрна на кафе.
(цената е изразена во единица килограм)
Пакување: 6/1kg

Не е на залиха

Qualità Rossa Lavazza 1kg