Lavazza ¡Tierra! Colombia 100% Arabica 1kg - E-HORECA

Lavazza ¡Tierra! Colombia 100% Arabica 1kg

1.890 ден

Многу ароматично со ноти на тропско овошје, кора од лимон и јасмин. Супериорна мешавина, со рафиниран вкус.
ESPRESSO PREMIUM BLEND.

На залиха

Lavazza ¡Tierra! Colombia 100% Arabica 1kg
750466 , , Бренд: