Top Class Lavazza 1kg - E-HORECA %

Top Class Lavazza 1kg

1.300,00 ден

Со вкус на темно чоколадо и цимет, Top Class содржи деликатен избор на рачно одбрани Арабика зрна кафе од висорамнините на Централна и Јужна Америка и внимателно помешана со Робуста – како Kaapi Royale (Индија), Java и природна Арабика.

 

Состав: Арабика 50%, Робуста 50%.

 

(цената е изразена во единица килограм)
Пакувавање: 6/1kg

Количина (единица кг) Цена
0 – 11  1300 ден
12 – 30 1090 ден
31 – 59 1040 ден
60 + 990 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Top Class Lavazza 12 - 30 16.153846153846153 %
Top Class Lavazza 31 - 59 20 %
Top Class Lavazza 60 - 999 23.846153846153847 %
Top Class Lavazza 1kg
, , Бренд: