Super Crema Lavazza 1kg - E-HORECA

Super Crema Lavazza 1kg

1.350,00 ден

Благодарение на богатата крема и ароматичниот состав, блендот на Супер Крема нуди одлично уживање. Исто така, како специјална одлика се неодоливите вкусови на печен лешник и кафеав шеќер.

 

Состав: Арабика 60%, Робуста 40%.

 

(цената е изразена во единица килограм)
Пакувавање: 6/1kg

Количина (единица кг) Цена
0 – 11  1350 ден
12 – 30 1140 ден
31 – 59 1090 ден
60 + 1030 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Super Crema Lavazza 12 - 30 15.555555555555555 %
Super Crema Lavazza 31 - 59 19.25925925925926 %
Super Crema Lavazza 60 - 999 23.703703703703706 %
Super Crema Lavazza 1kg
, , Бренд: