Crema e Aroma Lavazza 1kg - E-HORECA

Crema e Aroma Lavazza 1kg

1.100,00 ден

Благодарение на богата крема и избалансирана арома, мешавината Crema e Aroma нуди богата текстура со вкус на кикиритки и морско оревче.

(цената е изразена во единица килограм)
Пакувавање: 6/1kg

Количина (единица кг) Цена
0 – 11  1100 ден
12 – 30 1065 ден
31 – 59 1025 ден
60 + 985 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Crema E Aroma Lavazza 12 - 30 3.1818181818181817 %
Crema E Aroma Lavazza 31 - 59 6.8181818181818175 %
Crema E Aroma Lavazza 60 - 999 10.454545454545453 %
Crema e Aroma Lavazza 1kg
, , Бренд: