Costa Coffee Signature Blend Dark Roast 1kg - E-HORECA

Costa Coffee Signature Blend Dark Roast 1kg

1.500 ден

Costa Signature Blend Dark Roast е темно печено кафе со интензивен вкус на чоколадо. Успешна кафе мешавина на ланецот за кафе Costa Coffee од 1971 година. Бленд од зрна Арабика и Робуста, создаден уште при самите почетоци на компанијата. Браќата Costa барале совршен вкус на кафе и по 112 обиди, создаден е Signature Blend. Станува збор за кафе произведено од Costa, познат како еден од најголемите ланци за кафе во светот.

Нема на залиха

Costa Coffee Signature Blend Dark Roast 1kg
752012 , Бренд: