Lavazza ¡Tierra! Selection 100% Arabica 1kg - E-HORECA

Lavazza ¡Tierra! Selection 100% Arabica 1kg

1.500 ден

Вештиот избор и комбинацијата на најдобрите зрна создаваат уникатна мешавина што спојува слатки ноти со нежни ароми на свежо цвеќе и овошје, придружени со ноти на чоколадо. Ова создава совршена рамнотежа помеѓу аромите и вкусот. Печењето е вешто усогласено за да се подобрат ароматичните карактеристики на мешавината, а се вршат проверки за да се гарантира истиот извонреден квалитет 365 дена во годината.

На залиха

Lavazza ¡Tierra! Selection 100% Arabica 1kg
751028 Бренд:
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.