Crema & Aroma Lavazza 1kg - E-HORECA

Crema & Aroma Lavazza 1kg

1.019,00 ден

Crema & Aroma е хармоничен спој на внимателно одбрани зрна кафе од Арабика и Робуста. Нејзината долготрајна, кремаста текстура го прави идеалено кафе за уживање.
(цената е изразена во единица килограм)
Пакувавање: 6/1kg

Количина (единица кг) Цена
0 – 11  1019 ден
12 – 30 899 ден
31 – 59 849 ден
60 + 799 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Lavazza Crema Aroma 12 - 30 11.776251226692837 %
Lavazza Crema Aroma 31 - 60 16.683022571148186 %
Lavazza Crema Aroma 61 - 999 21.589793915603533 %
Crema & Aroma Lavazza 1kg
, , Бренд: