DolceVita Gran Crema 1kg - E-HORECA

DolceVita Gran Crema 1kg

650 ден

Премиум спој на избрани кафиња од најдобрите африкански и централно-американски региони кои се карактеризираат со совршена хармонија помеѓу телото и сладоста. 70% Арабика. 30% Робуста.

На залиха

DolceVita Gran Crema 1kg
751606 Бренд: