NeroNobile Super Crema 1kg - E-HORECA

NeroNobile Super Crema 1kg

980 ден

На залиха

NeroNobile Super Crema 1kg
752066
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.