NeroNobile Supermo 1kg - E-HORECA

NeroNobile Supermo 1kg

1.050 ден

На залиха

NeroNobile Supermo 1kg
752068
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.