NeroNobile Honduras 250gr - E-HORECA

NeroNobile Honduras 250gr

290 ден

На залиха

NeroNobile Honduras 250gr
752072
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.