Lavazza Vigoroso | Blue - E-HORECA

Lavazza Vigoroso | Blue

2.050 ден 1.900 ден

Многу силна, полно тело, темно печена мешавина, типична за Јужна Италија.
Број на капсули:  100 
Интензитет:  10
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Не е на залиха

Lavazza Vigoroso | Blue