Lavazza Crema Lungo | Blue - E-HORECA - БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Lavazza Crema Lungo | Blue

2.200 ден 1.900 ден

100% мешавина од Арабика со слатка, мирисна арома, изработена од најквалитетно бразилско и индиско кафе.
Број на капсули:  100 
Интензитет:   6 
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Lavazza Crema Lungo | Blue