Lavazza Cappuccino | Dolce Gusto - E-HORECA

Lavazza Cappuccino | Dolce Gusto

416 ден

Број на капсули: (8 x 17g) + (8 x 8g)

Богатиот и целосен вкус на еспресо исполнет со мекоста на млечната пена.
Капсули компатибилни со машините NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® *

 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Lavazza Cappuccino | Dolce Gusto