NeroNobile Classico | Nespresso - E-HORECA

NeroNobile Classico | Nespresso

99 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет:  8 

Нема на залиха

NeroNobile Classico | Nespresso
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.