Lavazza Bio | Dolce Gusto - E-HORECA

Lavazza Bio | Dolce Gusto

416 ден

Лаваца избра висококвалитетно 100% ОРГАНСКО Арабика кафе  од насади во Централна и Јужна Америка за да создаде еспресо со слатка и урамнотежена арома. Внимателниот избор на мешавината и бавното печење ја подобруваат нејзината арома и му даваат ноти на овошје  на ова БИО Еспресо.
Капсули компатибилни со машините NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® *

Број на капсули:  16 
Интензитет:  6 
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Lavazza Bio | Dolce Gusto