Lavazza Intenso | Dolce Gusto - E-HORECA

Lavazza Intenso | Dolce Gusto

384 ден

Најдобрите зрна од Арабика од плантажите на Централна-Јужна Америка во мешавина со силните ноти на Робуста доведува во совршенство.
Темното печење му дава тело и силни ноти на карамела.
Дозволете си да бидете освоени од Интензивно еспресо, полно со карактер и вкус.
Капсули компатибилни со машините NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® *

Број на капсули:  16 
Интензитет:  9 
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Lavazza Intenso | Dolce Gusto