Starbucks House Blend | Nespresso - E-HORECA

Starbucks House Blend | Nespresso

330 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет:   8 

 

Мешавина на фино печено кафе од Латинска Америка, печено до блескава, темна боја на костен. Балансирачки вкусови на орев и какао. Ова кафе е наш почеток, првата мешавина што некогаш ја создадовме за вас уште во 1971 година. И оваа мешавина го постави патот за начинот на којшто работиме и го печеме кафето до ден денес. Вистински одраз на Starbucks и вкусно кафе. Се започнува од овде.

Нема на залиха

Starbucks House Blend | Nespresso