Lavazza Ricco | Blue - E-HORECA

Lavazza Ricco | Blue

2.200 ден 1.900 ден

Густо, богато еспресо со чоколаден вкус, одлична текстура и дополнителен aftertaste.
Број на капсули:  100 
Интензитет:   9 
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Lavazza Ricco | Blue