Lavazza ¡Tierra! | Blue - E-HORECA

Lavazza ¡Tierra! | Blue

2.200 ден

Префинето еспресо, 100% Арабика. Lavazza ¡TIERRA! е проект за одржлив развој промовиран од Lavazza за комбинирање на квалитативната совршеност на производот со подобрување на условите за живот на заедниците на високо квалитетни одгледувачи на кафе. Производителите на земјоделската заедница се сертифицирани од Rainforest Alliance.
Број на капсули:  100 
Интензитет:   8 

Нема на залиха

Lavazza ¡Tierra! | Blue
750800 , Бренд: