Bristot Lungo Americano | Nespresso - E-HORECA

Bristot Lungo Americano | Nespresso

260 ден

На залиха

Bristot Lungo Americano | Nespresso
752103
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.