Bristot 100% Arabica | Nespresso - E-HORECA

Bristot 100% Arabica | Nespresso

260 ден

Нема на залиха

Bristot 100% Arabica | Nespresso
752104
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.