Nespresso Ispirazione Ristretto Italiano - E-HORECA

Nespresso Ispirazione Ristretto Italiano

400 ден

Долгото печење на кафето Робуста му дава на Ispirazione Ristretto Italiano полно тело и ноти на какао. Додека пак, кафето Арабика со неговото кратко и брзо печење ги одржува овошните ноти и му дава на Ispirazione Ristretto Italiano незаборавен вкус.
Број на капсули:  10  
Интензитет: 10

Нема на залиха

Nespresso Ispirazione Ristretto Italiano
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.