Nespresso Caramel Crème Brulee - E-HORECA

Nespresso Caramel Crème Brulee

400 ден

Лесно печено, бразилското кафе со мазни, слатки ноти на карамела, кокос и ванила. Ситното мелење го дава интензитет на ова хармонично кафе.

Број на капсули:  10  

На залиха

Nespresso Caramel Crème Brulee