DolceVita Zenzero & Limone | Nespresso - E-HORECA

DolceVita Zenzero & Limone | Nespresso

139 ден

Пијалок од ѓумбир. Целата јачина на ѓумбир во комбинација со свежината на лимонот. Без шеќер.
Без глутен.

На залиха

DolceVita Zenzero & Limone | Nespresso