ILLY Classico | Nespresso - E-HORECA

ILLY Classico | Nespresso

350,00 ден

Класично печено кафе има сладост, со ноти на карамела, цвет од портокал и јасмин.
Број на капсули:  10 
Интензитет:  5 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

ILLY Classico | Nespresso